Bebek tulumu seçerken öncelikle tulumun yapıldığı kumaş türüne dikkat etmelisiniz.
 Yenidoğan tulumlarının %0 organik pamuktan üretilmiş olmasına özellikle dikkat edilmelidir.
 %100 organik pamuk tulumlar bebeğinizin cildinde  alerjik reaksiyonlara neden olmaz, bebeğinizin cildinin nefes almasını destekler, bebeğinizin daha sağlıklı ve rahat olmasını sağlar.
 Yeni doğan bebekler için tulum seçerken dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta da giyip çıkarması kolay  olmasıdır.

Devamını Oku

Her çocuğun kendine has bir tarzı vardır. Çocuğunun duygusal ve sosyal zeka gelişimini desteklemek, özgüvenini artırmak için ebeveynlerin bu stili desteklemesi ve  bu stile uygun seçimler yapmalarını sağlaması çok önemlidir. Çocuklar küçük yaşlardan itibaren renkleri ayırt etmeye ve bu renklere göre karar vermeye başlarlar. Henüz konuşmaya başlamamış çocuklar bile hangi renkleri sevip sevmediklerini beden dilini kullanarak açıkça ifade ederler. Benzer şekilde  çocukların bazı kıyafetleri daha çok sevdikleri veya giymek istedikleri bazı kıyafetleri giymekten çekindikleri de gözlemlenmiştir. Bu  aslında çocukların kendi tarzlarını belirleyerek büyümelerini temsil ediyor.
 

Devamını Oku

Sumak, dünyanın en lezzetli baharatları arasında yer alıyor. Ülkemizde ayrılmaz bir ikili olan sumak-soğan, lezzetli olmasının yanı sıra hastalıkların ve sağlık sorunlarının da doğal kalkanı. Sumak, yemeklere ya da salatalara tat katan bir baharattan çok daha fazlasını sunan bir bitki. Çalı görünümlü yapısı, kırmızı çiçekleri ile tamamen kendine özgü bir tarzı var. Sumak baharatı; sumak bitkisinin kırmızı bölümlerinin doğal olarak toplanması, kurutulması ve daha sonra sofra tuzu ile bir arada öğütülmesi ile hazırlanıyor. Organik sumak baharatlarındaki hafif ekşi ve kendine has aroma da buradan geliyor.

 

Devamını Oku

Baharatlar doğadan gelen çok özel ilaçlardır.
 Bu sihirli tatların enfeksiyonlara ve öksürüğe karşı bağışıklığı güçlendirmekten sindirime, anne sütü üretimini arttırmaktan metabolizmayı hızlandırmaya, yemeklerimize lezzet katmaktan sağlığımızı iyileştirmeye kadar pek çok faydası vardır.

Devamını Oku

Halhali Zeytin Nedir ?

İnsan sağlığı için şifa deposu olan lezzetli gıda maddeleri arasında yer alan zeytin, geniş ürün çeşitliliği ile kahvaltıların olmazsa olmazların biridir. Yetiştiği bölgeye göre ve toplanma dönemine göre farklı aromalara ve özelliklere sahip olan zeytin çeşitlerinin ülkemizin önemli ihraç kalemlerinden biri olduğunu söylersek yanılmış olmayız. Ülkemizde genellikle Hatay ve çevre illerde yetiştirilen halhalı zeytin, ülkemizde zeytin severlerin keyifle tükettiği zeytin çeşitleri arasında yer almaktadır.

Devamını Oku

Anasayfa
Giriş Yap
Favorilerim
Karşılaştır